Filmen: Mikrofonen i øredobben

Mikrofonen i øredobben: en film av Merete Nesset i samarbeid med Applaus! film&tv as.

Mikrofonen i øredobben: psykosehvisking som menneskemøtemåte

Filmen Mikrofonen i øredobben skildrer et møte mellom en pasient i psykose og en fagperson som behersker psykosehviskingskunsten. Originalmanus er skrevet av Merete Nesset, og filmen er regissert og produsert av Applaus! film&tv as, med finansiering fra Stiftelsen DAM og Helsedirektoratet. Filmen vises i forbindelse med undervisning, som anslag for paneldebatt, i dialogmøter, som eget innslag på konferanser, som inspirasjon til refleksjon og egenutvikling, samt i fagutviklingsøyemed. Filmen er 30 minutter lang.

Klikk her for å se traileren på YouTube.

Filmen hadde premiere på Fredrikstad kino 12. mars 2020, og vises nå etter invitasjon. Essensen i å forstå og erfare effekten av psykosehvisking krever at mennesker møtes ansikt til ansikt. Derfor er filmen ikke tilgjengelig på nett, og vises kun for publikum/deltakere som er fysisk til stede sammen.

Booking

Ta kontakt for mer informasjon, forespørsler om honorar for undervisning, eller for å booke en visning.

Filmen er også innspilt med engelsk tale, med de samme skuespillerne som i den norske versjonen. Den engelske versjonen heter Psychosis Whispering: respectful conversations in states of illusion.

PSYCHOSIS WHISPERING: a film by Merete Nesset, produced and directed by Applaus! film&tv as.