Filmen: Mikrofonen i øredobben

Mikrofonen i øredobben: en film av Merete Nesset i samarbeid med Applaus! film&tv as.

Mikrofonen i øredobben: psykosehvisking som menneskemøtemåte

Filmen Mikrofonen i øredobben skildrer et møte mellom en pasient i psykose og en fagperson som behersker psykosehviskingskunsten. Originalmanus er skrevet av Merete Nesset, og filmen er regissert og produsert av Applaus! film&tv as, med finansiering fra Stiftelsen DAM og Helsedirektoratet. Filmen vises i forbindelse med undervisning, som anslag for paneldebatt, i dialogmøter, som eget innslag på konferanser, som inspirasjon til refleksjon og egenutvikling og i fagutviklingsøyemed. Filmen er 31 minutter lang, og vises med en kort eller lengre innledende forelesning tilpasset det respektive publikum.

Filmen hadde premiere på Fredrikstad kino 12. mars 2020, og vises nå etter invitasjon. Ta kontakt for mer informasjon, forespørsler om honorar for undervisning eller for å booke en visning.

Norsk trailer kommer, og vil lenkes her. Stay tuned.

Filmen er også innspilt i engelsk språkdrakt, og vil om kort tid bli tilgjengelig for et internasjonalt publikum. På engelsk har vi valgt å kalle filmen Psychosis Whispering: respectful conversations in states of illusion.

PSYCHOSIS WHISPERING: a film by Merete Nesset, produced and directed by Applaus! film&tv as.